Bouwaanvraag

Bob Mens regelt uw bouwaanvraag
 
Wilt u bouwen of verbouwen, dan heeft u een bouwvergunning nodig van uw gemeente. (Kleine, onopvallende bouwwerkjes zijn soms uitgezonderd. Informeer hiernaar). Wadman is gespecialiseerd in het verzorgen van de bouwaanvraag van uw bouw-, renovatie-, of verbouwplannen. Bob Mens zorgt ervoor dat uw wensen en eisen vlot en deskundig in een bouwtechnische tekening worden gevat die de basis vormt van uw bouwaanvraag. Door grote ervaring, opgedaan in het tekenen van grote en kleine projecten, kunnen we u wellicht van advies en ideeën voorzien waar u uw voordeel mee kunt doen.
 
Bouwaanvraag - aan alles gedacht
 
De gemeente beoordeelt uw bouwaanvraag aan het bestemmingsplan en de welstandscriteria. Het is ons dagelijks werk om binnen die marges te opereren, dus laat uw bouwaanvraag met een gerust hart aan ons over. We halen het optimale rendement uit uw bouw- of verbouwplannen, binnen de grenzen van het toelaatbare. Meestal nemen wij het gehele traject van de bouwaanvraag voor onze klant uit handen. Dat betekent niet alleen dat we de bouwtekeningen en plattegronden van de nieuwe situatie aanleveren, maar we zorgen ook voor de kadastrale situatietekening, kleurenfoto's van de plek waar ge- of verbouwd gaat worden en we zorgen voor een materiaal- en kleuren opgaaf.
 
Uw bouwaanvraag - onze zorg
 
Heeft u bouw- of verbouwplannen? Dan wilt u graag zo snel mogelijk aan de slag. Laat uw bouwaanvraag daarom aan Bob Mens over. We kennen de procedures die bij een bouwaanvraag horen. Hierdoor hebben we eventuele knelpunten al op voorhand gedecimeerd. We houden de status van uw bouwaanvraag scherp in de gaten. Door er bovenop te zitten weten we de doorlooptijd van de bouwaanvraag voor u zo kort mogelijk te houden. Ook het bouwbedrijf dat u in de hand neemt, zal onze professionele bouwtechnische uitwerking zeer weten te waarderen. Onze specificaties laten geen ruimte voor vragen, zodat direct gebouwd kan worden.